PORTFOLIO

Een sfeerimpressie van de verschillende events die WNDY Events heeft mogen organiseren voor diverse opdrachtgevers in de rol van eventmanager of projectleider.

Diverse reacties van de opdrachtgevers van WNDY Events over de samenwerking:

Esther Riphagen – Evofenedex – Dag van het veilige Magazijn

Wendy heeft ons afgelopen jaar als eventmanager geholpen met een zakelijk event met 180 bezoekers. Wendy is erg punctueel en proactief, waardoor de organisatie van het evenement super is verlopen. Ze heeft zicht op het totaal plaatje maar ook voor alle kleine details. Niks wordt vergeten en alles wordt zorgvuldig opgepakt. Ik werd letterlijk ontzorgd door haar inzet en hoefde niks tweemaal te vragen. Daarnaast is Wendy gezellig en fijn in de omgang. Oftewel, een samenwerking is voor herhaling vatbaar!

Hans Hensen – Inzowijs – Teamdag 2018

Wij hebben met WNDY Events een te gekke dag gehad. In 3 weken tijd (!) heeft Wendy voor ons een inspirerend en origineel programma uitgewerkt. We bezochten een plek waar groenten voor de voedselbank werden verbouwd; een historische buitenplaats waar vrijwlligers zich keihard inzetten voor een duurzame ontwikkeling en een stukje platteland in de stad waar mensen hun dagbesteding hebben. Dat samen met een te gekke afsluiting met de Robinson Experience en heerlijke barbecue op het strand maakte het een onvergetelijke dag voor ons team.

Ieke Tromp – VORM – VORM-dag 2018

Bij Wendy ben je absoluut aan het goede adres als je hulp nodig hebt bij het organiseren van een dag waar nog lang over nagepraat wordt. Zoals onze personeelsdag. Wendy plant, denkt mee, voert uit, houdt deadlines goed in de gaten en bewaakt budgetten nauwkeurig. Ze was een uitstekende aanvulling op het Projectteam. Een teamplayer.

Peter Post – Task Force Health Care – World of Health Care 2017

Wendy van der Ende was projectleider van ons event World of Health Care (www.wohc.nl). Van begin tot het einde heeft zij haar verantwoordelijkheid gepakt! Ze is erin geslaagd een divers en dynamisch team aan te sturen en te motiveren, ze heeft ervoor gezorgd dat er op alle vlakken tot in de details een hoge kwaliteit was maar bovenal is het een verdienste van Wendy dat de WoHC 2017 een daverend succes was! Onze dank is groot! 

Maaike Bouma – gemeente Den Haag – Jubileumfeest Buurthuis van de Toekomst 2017

Wij hebben Wendy gevraagd met ons het Jubileum voor de Buurthuizen van de Toekomst te organiseren. Naast een creatieve denker is Wendy heel georganiseerd en werkt ze snel en efficiënt. Bij Wendy heb je nooit het idee dat je te veel vraagt, ze denkt graag met je mee, verdiept zich in de doelgroep en komt met passende oplossingen. We hebben zo een super mooi event kunnen neerzetten! 

Rita Slobbe – NSSI – Meet & Greet dag 2016

Mede dankzij WNDY Events is de organisatie van deze dag vlekkeloos verlopen, waardoor onze leden hebben kunnen genieten van een inspirerende en leerzame dag met veel ruimte om elkaar te ontmoeten. WNDY Events heeft oog voor de details en denkt mee waardoor er als bestuur meer ruimte komt om zo’n dag inhoudelijk invulling te geven.

Koen Brakenhoff – Mauritshuis – Gastvrouw events

Wendy is een super eventmanager! Tijdens diverse events (diners, recepties, lezingen) in het museum treedt zij op als eventmanager en vormt de schakel tussen de gast/opdrachtgever en de uitvoerende organisatie. Wendy is een uitermate enthousiaste en professionele gastvrouw die aandacht heeft voor de individuele gasten, de opdrachtgever zonder het grote geheel uit het oog te verliezen.

Jeroen ‘s-Gravendijk – Vrijmetselaars – 250-jarig jubileumfeest 2017

Heel plezierig hoe jij het overzicht houdt voor, tijdens en na ons 250-jarig logefeest. Ik heb van veel broeders een compliment gekregen en deze wil ik graag aan je doorgeven: ze waren geraakt en de arbeid was ‘meester’ waardig, zelfs de broeders die echt nooit een compliment geven waren complimenteus. Grote dank dat jij aan mijn zijde stond bij het organiseren van het 250-jarig bestaan van ons loge!

Liesbeth Gort – FSC Nederland – FSC-Houten hoed Prinsjesdag 2015

Wendy heeft namens StoereVrouwen een opdracht uitgevoerd voor FSC Nederland. De opdracht heeft ze onverwachts moeten overnemen van iemand anders. Dat heeft ze heel goed opgepakt en meteen doorgepakt. Dankzij Wendy droeg politica Liesbeth van Tongeren tijdens Prinsjesdag een exclusieve FSC-houten creatie van hoedenontwerpster Evelien Gentis-Smit van Eudia om aandacht te vragen voor één van de grootste klimaatuitdagingen wereldwijd: ontbossing. Met deze actie hebben we veel publiciteit weten te behalen. Het is prettig samenwerken met Wendy. Ze is een aanpakker, regelt zaken efficiënt, stemt alle zaken goed af met iedereen en maakt zoals ik haar nu ken elke opdracht volgens mij tot een succes. Mocht ik in de toekomst weer ondersteuning nodig hebben bij de organisatie van een actie of een event dan zal ik zeker Wendy vragen”.