WNDY Sports

Mindful Run met WNDY Sports in Lansingerland: minder stress en meer energie!

WNDY Sports is gecertificeerd voor het geven van Mindful Run cursussen in de gemeente Lansingerland bestaande uit de kernen Bleiswijk, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs.

Wie is WNDY?

Achter WNDY Sports zit Wendy van der Ende. Zij heeft WNDY Sports opgericht in 2018. Met WNDY Sports wil ze graag mensen in beweging krijgen op een ontspannen manier: zonder prestatie- en tijdsdruk. Hardlopen is voor Wendy zelf een manier om te ontspannen en haar hoofd leeg te maken.

Wat is Mindful Run?

Het ‘Mindful Run principe’ leert je bewuster te leven en anders om te gaan met stress, gedachten en emoties. De cursus motiveert jou actief en bewust met je lijf om te gaan en positief in het leven te staan.

In de Mindful Run cursus gebruiken we een combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen met als resultaat minder STRESS en meer ENERGIE.

 

Waarom Mindful Run?

  • Mindful Run draait niet om prestatiedruk
  • Hardlopen in het ‘hier en nu’
  • Je hoofd leeg maken
  • Genieten van het moment
  • Meer energie en minder stress
  • Buiten zijn in de natuur
  • Een cadeau voor jezelf!

5-weekse cursus

Wil je graag in een klein groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse cursus Mindful Run geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.

Resultaat: meer energie door een betere ademhaling, betere focus, makkelijker lopen, beter kunnen ontspannen.

Kosten

De cursuskosten voor een 5-weekse Mindful Run cursus bedragen €95,– voor 5 lessen van 1,5 uur. Voor een individuele cursus of een workshop/clinic, op aanvraag, gelden andere tarieven.

Cursusdata en aanmelden?

De volgende 5-weekse Mindful Run cursus start op maandag 15 juli van 09.00-10.30 uur.

Wil je je aanmelden voor een 5-weekse cursus of een try-out om kennis te maken met Mindful Run? Klik dan hier