Eventmanager Benefietconcert

WNDY Events wil zich elk jaar vrijwillig inzetten voor een goed doel. WNDY Events heeft dit jaar meegeholpen bij de organisatie van een benefietconcert uitgevoerd door het contactkoor de Diamond Oldies. De Diamond Oldies is een koor samengesteld met mensen met geheugenproblemen. Dit bijzondere concert vond plaats op zondag 1 november 2015 in het theater De Kwadrant in Zoetermeer. Het was een bijzonder, uniek en ontroerend concert. Het evenement was een initiatief van de Herbergier in Zoetermeer in samenwerking met muziekschool de Wergelmir. Het doel van het concert was het inzamelen van een bijdrage voor de aanschaf van een digitale belevingstafel voor de bewoners van de Herbergier in Zoetermeer.

Voor dit unieke concert heeft Professor Eric Scherder, Hoogleraar Klinische Neuropsychologie, een videoboodschap ingesproken over Alzheimer en wat muziek doet met het brein. Deze boodschap was een mooie toevoeging aan het benefietconcert.

Reactie van de opdrachtgever

Opdrachtgever: Wilma de Ru en Martien Groenevelt (Herbergier Zoetermeer)

Wij hebben de samenwerking met Wendy als buitengewoon prettig ervaren. Wendy is aimabel, accuraat, nauwkeurig en creatief. Ze heeft ons veel werk uit handen genomen en heeft op de achtergrond een aantal zaken goed georganiseerd. WNDY Events is zeer aan te bevelen.

Sfeerimpressie:

Fotograaf: Alles Scherp

Alles Scherp (14)