Eventmanager, projectleider, eventcoördinator en hostess

WNDY Events is van meer markten thuis. Naast het organiseren van zakelijke evenementen als eventmanager kan WNDY Events ook ingeschakeld worden als projectleider, eventcoördinator of hostess.

WNDY Events als eventmanager

WNDY Events neemt de organisatie van een zakelijk evenement van A tot Z uit handen. Hierbij worden alle aspecten die komen kijken bij een evenement uitgevoerd. Hierbij kunt u denken aan het uitnodigingstraject, programmering, locatie, aankleding, catering, techniek, opstellen draaiboeken et cetera. Met oog voor details en creatief vermogen organiseert WNDY Events samen met u het evenement voor uw organisatie. Passend én met hoge kwaliteit.

WNDY Events als projectleider

Wilt u met uw eigen team een zakelijk evenement organiseren? En heeft u een projectleider nodig die verantwoordelijk is voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van het evenement. Dit kunnen wij voor u verzorgen. WNDY Events neemt van het begin tot het einde haar verantwoordelijkheid. Zoals het team aansturen en motiveren, een projectplanning maken, de deadlines in de gaten houden en het budget bewaken. Samen met uw team zorgen wij ervoor dat op alle vlakken het evenement tot in details en met hoge kwaliteit wordt georganiseerd en uitgevoerd.

WNDY Events als eventcoördinator

Heeft u zelf uw zakelijk evenement georganiseerd? Maar wilt u op de dag zelf genieten, niet bezig zijn met het draaiboek en u volledig kunnen richten op het doel van de dag? WNDY Events ontzorgt u hier graag bij. Wij nemen het volledige draaiboek uit handen en managen het evenement volledig.

WNDY Events als hostess

Hospitality staat bij WNDY Events hoog in het vaandel. Uit eerdere werkervaringen in de hotelbranche en luchtvaartindustrie weet zij hoe belangrijk het is om gasten op een gastvrije en professionele manier te ontvangen. En om ze een welkom gevoel te geven. Graag ontvangt WNDY Events uw gasten op uw zakelijke evenement.

Bekijk wat WNDY Events voor verschillende opdrachtgevers heeft betekend.