Het organiseren van zakelijke evenementen

Achter WNDY Events zit Wendy van der Ende. Zij heeft WNDY Events in 2014 opgericht om haar passie te gaan volgen: het organiseren van zakelijke evenementen.

De juiste eigenschappen en mentaliteit

Wendy is open, gedreven, enthousiast, punctueel en assertief. Eigenschappen die goed van pas komen bij het organiseren van (zakelijke) evenementen. Alles organiseren van A tot Z is voor haar een tweede natuur. Door deze talenten, inzet en professionaliteit is voor Wendy nooit iets teveel. En als ze zegt dat alles goed komt, dan komt het ook goed! Signed, sealed and delivered zoals ze dat zo mooi in het Engels zeggen. Of zoals Wendy het zegt: ingepakt en met een strik eromheen!

Van luchtvaartindustrie tot zakelijke dienstverlening

Wendy heeft gewerkt in verschillende branches zoals de luchtvaartindustrie, het hotelwezen en de zakelijke dienstverlening. In de verschillende functies die ze heeft uitgevoerd, stond de klant altijd centraal, een ‘high level of service’ hoog in het vaandel en organiseren in het middelpunt.

Professionele eventmanager

Wendy is een professionele eventmanager. Zij neemt de organisatie van een zakelijk evenement compleet voor u uit handen. Met haar oog voor details en creatief vermogen organiseert zij – samen met u – het persoonlijke en exclusieve evenement voor uw organisatie. Passend en met hoge kwaliteit.

Wendy als persoon

Sportief, spontaan, houdt van gezelligheid, een lekker kop thee of een goed glas wijn. Regelneef en organisatiewonder.