High level of service

WNDY Events staat voor een high level of service. Service met veel aandacht en hoge kwaliteit. Service met een ‘strik’ eromheen.

Verder kijken dan alleen het evenement

Uw wensen staan altijd voorop. WNDY Events kijkt niet alleen naar het evenement wat georganiseerd moet worden. Maar kijkt ook naar de bedrijfscultuur van uw organisatie, de mensen, het gezicht achter het bedrijf en het doel van het evenement. Hierdoor krijgt het evenement de persoonlijke en speciale touch waar u naar op zoek bent. WNDY Events organiseert alles van A tot Z voor u. Niets is teveel en alles is mogelijk. En natuurlijk is Wendy op dag zelf aanwezig als aanspreekpunt en om alles goed te laten verlopen. U heeft geen zorgen, alles wordt geregeld en is in goede handen. WNDY Events werkt in principe alleen, maar bij grote evenementen schakelt zij haar professionele hulptroepen in.

Kennismaken

WNDY Events staat voor persoonlijke service. En vindt het daarom fijn om eerst even kennis te maken voordat zij een offerte uitbrengt. In het kennismakingsgesprek kunt u ook duidelijk uw wensen, ideeën en doelen aangeven. Hierdoor kan Wendy een complete en duidelijke offerte voor u opstellen.

Bij WNDY:

  • krijgt u de volledige aandacht;
  • heeft u één contactpersoon;
  • krijgt u het vertrouwen dat alles goed georganiseerd wordt.