Eventmanager VORMdag 2018

Voor de medewerkers van VORM heeft WNDY Events de jaarlijkse VORMdag georganiseerd. De VORMdag bestond uit een formeel- en informeel gedeelte. De medewerkers werden ontvangen bij De Pier Offices in Scheveningen voor een heerlijke lunch en het formele deel van de dag. Dit deel bestond uit de vertoning van een inspiratiefilm over het maatschappelijke project SOZA wat mede door VORM is opgezet en uitgevoerd. De inspiratiefilm is bedacht en gemaakt in aanloop naar deze dag samen met Esther Geradts van FishEyeProducties, Takis Tap van Communicatie Toegepast, VORM en WNDY Events om de medewerkers te inspireren, informeren en te betrekken bij dit mooie project.

Het informele gedeelte vond plaats bij Patagonia Beach waarbij de medewerkers op het strand werden uitgedaagd voor de Ultimate VORM Beach Games en om te strijden voor de overwinning. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ en feest met DJ Elin Valery waarbij de medewerkers door de Polaroidmeisjes op de foto werden gezet.

Reactie van de opdrachtgever

Opdrachtgever: Ieke Tromp – Teamleider Klant- en bedrijfscommunicatie

Bij Wendy ben je absoluut aan het goede adres als je hulp nodig hebt bij het organiseren van een dag waar nog lang over nagepraat wordt. Zoals onze personeelsdag. Wendy plant, denkt mee, voert uit, houdt deadlines goed in de gaten en bewaakt budgetten nauwkeurig. Ze was een uitstekende aanvulling op het Projectteam. Een teamplayer.